Solutii profesionale pentru afaceri de succes.

Logic Systems este o companie privata cu capital romanesc, infiintata în anul 2004. Promovam activ, ca integratori de solutii, produse si servicii care satisfac cerintele necesare proiectarii, implementarii si intretinerii unei infrastructuri de IT, Telecomunicatii si Securitate. Echipa de specialisti, caracterizata prin competenta si respect fata de client, adauga valoare produselor noastre, pentru a oferi siguranta si puterea unei afaceri de succes.

Portofoliulactiv de clienti este compus din companii ce isi desfasoara activitatea in foarte multe domenii de activitate, de la mici firme pana la companii cu peste 100 de angajati. Sediile centrale ale clientilor sunt in Cluj-Napoca, Turda, insa punctele de lucru pentru care noi oferim suport online (remote) sau cu deplasare sunt in aproape toate localitatile Romaniei.

Ofertanoastra de servicii IT este adresata companiilor mici si medii din Cluj care doresc sa capete un avantaj competitiv pe piata prin externalizarea activitatii IT si asigurarea unui punct de acces unic in relatia cu furnizorii de produse si servicii IT&C.